lego-city
nickelodeon
header image
Terug naar de homepagina
faq

Wat moet ik doen bij een technisch probleem?

Contacteer ons bij een technisch probleem per mail (citywedstrijd@lego.com) en we proberen je zo snel mogelijk verder te helpen.

Welke prijzen kan ik winnen?

De hoofdprijs is een verfilming van jouw verhaal in stop motion, die wordt uitgezonden op Nickelodeon en op de actiepagina worden geplaatst. Daarnaast maak je ook kans op een LEGO® City Stadcentrum set.

Hoeveel mensen winnen de hoofdprijs?

De hoofdprijs is een verfilming van een ingezonden verhaal in stop motion. Er zijn twee stop motion video’s te winnen die worden uitgezonden op Nickelodeon en op de actiepagina worden geplaatst. Je maakt kans op de hoofdprijs vanaf 1 februari 2021 tot en met 2 maart 2021.

Hoeveel mensen winnen een LEGO® City Stadcentrum?

Er zijn wekelijks 10 LEGO® City Stadcentrum sets te winnen. Je maakt kans op een LEGO® City Stadcentrum vanaf 1 februari 2021 tot en met 14 maart 2021.

Hoe verneem ik dat ik gewonnen heb?

De winnaars van een prijs worden op de hoogte gebracht op het e-mailadres dat zij bij deelname ingeven. In die mail ontvangen zij alle informatie over hun prijs.

Wat als ik geen mail ontvang om mijn poster op te halen bij DreamLand?

Kijk zeker even in je spam of je e-mail daar niet is terechtgekomen. Toch geen mail ontvangen? Contacteer ons dan per mail (citywedstrijd@lego.com) en we proberen je zo snel mogelijk verder te helpen. Omdat we een unieke poster drukken voor jou, kan het kan tot 10 werkdagen duren voor je een e-mail ontvangt dat je poster klaarligt in je DreamLand winkel naar keuze.

Hoe veel verhalen kan je inzenden voor de wedstrijd?

Elke deelnemer kan slechts éénmaal deelnemen aan de wedstrijd. Het is niet toegelaten dat eenzelfde deelnemer aan deze wedstrijd meerdere keren deelneemt via verschillende e-mailadressen.

Hoelang duurt het voor ik antwoord krijg op mijn vraag?

Als je ons een mail stuurt (naar citywedstrijd@lego.com), mag je binnen 2 werkdagen een antwoord verwachten.

mail naar